1. Vanuit een custum-built webshop of productfeed (XML, CSV, JSON)

• Log in op Marktfeed.nl
  • Klik rechtsbovenin op 'Ingelogd als..'
  • Klik op Imports
  • Klik op 'Toevoegen' en geef de naam van de feed en de locatie waar deze gedownload kan worden in
  • Je kunt hier direct de (maximaal 2) tijden instellen waarop de feed verwerkt/bijgewerkt mag worden en of je de producten automatisch of handmatig wilt doorplaatsen naar Marktplaats

2. Vanuit een webshop bij een webshop software leverancier (SEOshop, Magento etc.)

• Log in op Marktfeed.nl
  • Klik rechtsbovenin op 'Ingelogd als..'
  • Klik op 'Imports'
  • Klik op 'Toevoegen' en koppel je shop eenvoudig aan Marktfeed via de beschikbare plug-in om je producten te importeren
  • Je wordt nu naar de pagina geleid van waaruit je de Marktfeed extensie kunt installeren