Stap 3

1. Vanuit een custum-built webshop of productfeed (XML, CSV etc.)

• Log in op Marktfeed.nl
  • Klik rechtsbovenin op 'Ingelogd als..'
  • Klik op Imports
  • Klik op Toevoegen en geef de naam van de feed en de locatie waar deze gedownload kan worden in
  • Je kunt hier direct aangeven of je nieuwe producten automatisch of handmatig wilt doorplaatsen naar Marktplaats

2. Vanuit een webshop bij een webshop software leverancier (SEOshop, Magento etc.)

• Log in op Marktfeed.nl
  • Klik rechtsbovenin op 'Ingelogd als..'
  • Klik op 'Imports'
  • Klik op Toevoegen en koppel je shop eenvoudig aan Marktfeed via de beschikbare plug-in om je producten te importeren

Heb je een SEOshop; klik dan op 'Koppelen' onder E-commerce platforms -> SEOshop

Naar Stap 4