Wanneer je ingelogd bent klik je rechts bovenin op Dashboard.

Hier vind je al je actieve, niet-geplaatste, gepauzeerde en verwijderde advertenties terug. Ook advertenties waarvan het door jou ingestelde budget bereikt is en eventueel door Marktplaats afgekeurde advertenties staan in dit overzicht.

Functionaliteiten

1. Basis, volledige of aangepaste weergave; klik naast Dashboard om de weergave te wijzigen voor een optimaal overzicht van gegevens die jij wilt zien in het overzicht
  2. Gebruik de verschillende filters om specifieke advertentie(s) te zien en/of bewerken; filter op titel, rubriek, status of import
  3. Onder statistieken vind je het aantal keer dat je advertentie getoond is in de advertentielijst op Marktplaats (impressies), hoeveel bezoekers er op je advertentie geklikt hebben, hoeveel bezoekers er via je advertentie hebben doorgeklikt naar je website en wat je tot nu toe besteed hebt aan actieve advertenties in de geselecteerde periode