Klik op  ->  ->

Voeg een footer toe door op de '+' te klikken. Je kunt hier kiezen voor een vaste tekst voor alle advertenties zoals hieronder, of het overnemen van een waarde als bijvoorbeeld de productpagina URL.

Ook is het mogelijk om verschillende footers te laten zien. Hier zal je regels voor toe moeten voegen. In onderstaand voorbeeld krijgen advertenties van producten met als leverancier 'Apple international' en 'Samsung International' een specifieke tekst mee. Alle advertenties van producten met een andere leverancier dan deze twee zullen een algemene footer meekrijgen.

Voor het toevoegen van deze regels klik je op